Проф. Коларов бе официален гост при откриването на „София мото фест“ в подкрепа на донорството и трансплантацията

Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ (ИАМН) проф. д-р Росен Коларов бе сред официалните гости при откриването на „София мото фест“, организиран в подкрепа на донорството и трансплантацията от Софийските мотоклубове. Председателят на Народното събрание г-н Росен Желязков откри събитието, а сред другите официални лица бяха кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, негово високопреосвещенство Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний, представители на институции, трансплантирани пациенти и лекари.

Фестивалът се проведе от 23 до 25 юни в парковото пространство до Терминал 2 на Летище София и събра заедно мотоциклетисти, медици, трансплантирани хора, представители на  институции, НПО и много други поддръжници на благородната кауза.

През трите дни ИАМН беше представена със своя информационна шатра, в която всеки участник и гост можеше да получи от експерти на агенцията отговори на въпроси, свързани с донорството и трансплантацията, както и да вземе своя донорска карта и информационни материали по темата.

Снимки можете да видите тук.